SPESIAALIPAKETIT

TAISTELUPAKETTI

Miltä kuulostaisi peliskenaario, jossa toisella joukkueella on tukenaan oikea panssarivaunu kylvämässä kuulia puolustavan joukkueen asemiin? Me järjestämme myös tällaisia "raskaan sarjan" elämyksiä.

Taistelupaketti on ryhmille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja tavallisesta poikkeavaa. Paketti soveltuu erityisesti virkistyspäivien ohjelmaksi tai esimerkiksi astetta vauhdikkaampiin polttareihin. Peliskenaarion pohjalla on tuttu paintball, mutta pelialue ja vaunutoiminta tuovat siihen omat lisämausteensa, joita et pääse kokemaan muualla.

Tapahtuman kesto on kolme tuntia ja siihen voidaan liittää monia erilaisia lisäpalveluita. Paketti on saatavilla ainoastaan yhteistyökumppanimme ajoalueella Vihtijärvellä. Tarkemmat tiedot ja hinnat saat meiltä.

"PLÄTTYJÄ & SPLÄTTISTÄ"

Yhdistimme “plätyt ja splättiksen” yhdeksi pelitapahtumaksi, jotta voitte saada kaksi parasta yhdessä ja mahdollisimman pienellä vaivalla. Järjestämme pelimme täyden palvelun periaatteella ja asiakkaan pelinautintoon keskittyen. Pelien ohessa paistetaan maistuvia lettuja nuotiolla. Paketti sopii ohjelmaksi hyvin vaikkapa työpaikkojen virkistystoimintaan, polttari-, kaveri- ja synttäriporukoille ja urheilujoukkueiden tapahtumiin.

Pelitapahtuma voidaan yhdistää muihin lähiseudun yhteistyökumppaneidemme aktiviteetteihin, majoitus- ja kokouspalveluihin. Varaa, tule ja vietä toiminnan täytteinen herkutteluhetki Lopen luonnossa.

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOEHDOT: