AVOIMET PELIT

Avoimet paintball-pelit soveltuvat:

  • lajin harrastajille

  • satunnaisesti pelaaville

  • kokeilunhaluisille ensikertalaisille

  • junnuille 9-13v

Avoimet paintball-pelit ovat tapamme tukea luonnossa tapahtuvaa liikuntaa ja tietysti etenkin paintballin harrastamista yleisellä tasolla. Näihin peleihin kuka vain on tervetullut, yksin tai pienellä porukalla. Järjestämme avoimia pelejä kesäkaudella noin 2-3 viikon välein. Tarkat ajankohdat ilmoitamme facebook-sivuillamme ja aikatauluja voi toki myös kysyä meiltä.

Ensikertalaisille avoimet pelit ovat hyvä tapa tulla kokeilemaan lajia, koska pelipaikalta löytyy ohjaajien lisäksi myös muita lajia aktiivisesti harrastavia pelaajia, jotka osaavat neuvoa ja auttaa kokemattomampia. Peleissä pyritään aina ottamaan huomioon pelaajien kokemus- ja taitotaso. Satunnaisesti pelaamaan haluavat pääsevät avoimissa peleissä sutimaan ilman, että tarvitsee värvätä kavereista valmista ryhmää pelejä varten. Riittää, kun tulet itse paikalle.

Harrastajille avoimet pelit tarjoavat hyvän ja tasokkaan paikan harrastaa metsäpeinttiä. Huomioithan kuitenkin, että pyrimme pitämään pelimme reiluina myös satunnaisesti pelaavia kohtaan, joten jätä turha hampaiden kiristely kotiin ja varaudu luopumaan joistakin teknisistä eduistasi.

Junnujen avoimet ovat puhdasta liikunnan iloa! Nämä pelit on suunnattu 9-13 vuotiaille. Junnupelit pelataan lite-aseilla, jolloin käytettävät ammukset ovat huomattavasti pienempiä ja soveltua myös nuoremmille pelaajille. Niistä ei jää jälkiä ihoon ja osuma ei ole yhtä kivulias kuin perinteisillä aseilla.

PELIPAKETTI

 

18€

per pelaaja

 

sisältää:

pelivälineet

suojahaalari

 

Värikuulat ostettava erikseen.

15€ / 500kpl

JUNNUJEN AVOIMET

 

25€

per pelaaja

 

sisältää:

pelivälineet

suojahaalari

värikuulat

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOEHDOT: