JUNNUPAINTBALL

Junnupaintball soveltuu:

  • Lapsille 9-14v

  • Synttärit

  • Urheiluseurojen tapahtumat

  • Luokkaretket

Junnupaintball on täällä! Paintball ei ole enää vain aikuisille. Nyt myös nuoremmat pelaajat pääsevät nauttimaan vauhdikkaasta lajista ilman pelkoa kivusta ja mustelmista. Ikähaarukka junnupeleissämme on 8-13 vuotta. Tässä on ohjelmanumero arkeen ja juhlaan, josta junnut ovat taatusti mielissään.

Junnupeleissämme käytetään lite-aseita, joiden erona tavallisiin aseisiin ovat keveys ja pienemmät kuulat. Pienempi kuula ei jätä jälkiä iholle eikä osuma satu samalla tavalla kuin perinteisillä aseilla. Lisäksi muutkin varusteet ovat pienemmille pelaajille soveltuvia.

Varusteita lukuunottamatta peli on sama kuin, johon aiemminkin on totuttu. Pelaajat pääsevät kokemaan videopeleistä tuttua joukkuetoimintaa oikeassa luonnossa ilman näppäimistöä ja hiirtä. Myös aikuiset voivat liittyä peliin mukaan, jos näin haluavat.

 

"Todella hyvin järjestetyt junnupelit! Hyvät ohjaajat, varusteet ja pelikenttä. Suosittelen!" - arvostelu Facebookissa.

 

Oletko järjestämässä synttäreitä tai vastaavia lasten juhlia? Me voimme järjestää pelien oheen mm. lettujen paistoa nuotiolla. Täydellinen herkutteluhetki ja yhteistä aikaa luonnossa.

MAXISETTI:

 

peliaika 3h

35€

per pelaaja

 

sisältää:

pelivälineet

suojahaalari

600 värikuulaa

PERUSSETTI:

 

peliaika 2h

25€

per pelaaja

 

sisältää:

pelivälineet

suojahaalari

400 värikuulaa

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOEHDOT: