PAINTBALL VÄLINEVUOKRAUS

Välinevuokraus sopii:

  • omatoimipeleihin

  • mökkipeleihin

  • pitkäkestoisiin tapahtumiin

Joskus paintball-pelit on parempi järjestää esimerkiksi omassa metsässä tai koko viikonlopun mittaisina. Tällöin on hyvä muistaa, että meiltä on myös mahdollista vuokrata pelivälineet omaan käyttöön. Varusteemme ovat toimintavarmoja, laadukkaita ja hyvin huollettuja. Välineiden käyttö on helppoa ja me opastamme niiden käytön noudon yhteydessä.

Varustesetti sisältää puoliautomaattisen merkkaimen, suojamaskin ja paineilmapullon. Värikuulia kannattaa varata peleihin mukaan 400-1000kpl per pelaaja.

Vaikka emme itse olekaan paikalla ohjaamassa pelitapahtumassa, pyrimme silti varmistamaan kaikin keinoin, että pelinne sujuvat ongelmitta. Meiltä saatte aina tarpeeksi paineilmaa kaikkien kuulienne ampumista varten. Lisäksi yli kuuden varustepaketin vuokraavat asiakkaat saavat huolto- ja pelisetin, joka sisältää mm. varamerkkaimen, päähuivit joukkuevärein, lipun lippupeleihin, huurteenestosprayn, paperia/riepuja osumien puhdistusta varten sekä paljon muuta. Kaikki varusteet toimitetaan asianmukaisissa laatikoissa ja laukuissa.

Varusteiden nouto onnistuu toimipisteistämme Lopelta ja Hyvinkäältä. Lisäksi voimme hoitaa varusteiden toimituksen ja noudon. Tällöin hintoihin lisätään tapauskohtaisesti sovittava toimitusmaksu.

HINNASTO:

Varustesetit:

Ma-to

 

15€ / vrk

 

Koko viikonloppu

 

20€

 

Lisävarusteet:

Haalari

 

5€ / kpl

 

Värikuulat

 

12€ / 500kpl

 

TUTUSTU MYÖS PELIVAIHTOEHTOIHIMME: