OHJATUT PELIT

Ohjatut paintball-pelit soveltuvat:

  • polttarit

  • työpaikan virkistyspäivät, tyky/tyhy

  • kaveriporukat

  • urheiluseurojen tapahtumat

  • synttärit

Järjestämme ohjattuja paintball-pelejä tilauksesta erilaisille ryhmille. Pelejämme voi hyvästä syystä kutsua täyden palvelun peleiksi. Pelaajat saavat kaiken tarpeellisen kentältämme ja kokenut ohjaaja saattelee pelaajat vauhdikkaan ja värikkään lajin saloihin. Taatusti laatuaikaa luonnossa!

Paintball on mitä parhainta huviliikuntaa ja nostaa mukavasti yhteishenkeä. Se sopii ohjelmaksi hyvin vaikkapa työpaikkojen virkistystoimintaan, polttari-, kaveri- ja synttäriporukoille ja urheilujoukkueiden tapahtumiin. Joskus on hyvä kokoontua yhteen ja pitää hauskaa. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita, asiantuntevat ohjaajamme opastavat välineiden käytön ja pelin säännöt.

Pelit järjestetään todistetusti toimivalla pelikentällämme Lopella. Ryhmän koon on hyvä olla vähintään 6 pelaajaa, mutta luonnollisesti enempi on parempi. Pelikenttämme on rakennettu metsäkenttä, jonka yhteydessä on turvallinen ja viihtyisä taukoalue. Joskus pelien tiimellyksessä saattaa nälkä yllättää, joten ryhmän on hyvä varautua omilla nuotioeväillä tai tilata muonitus meidän kauttamme.

Erikseen sovittaessa voimme tulla ohjaamaan pelit myös asiakkaan järjestämälle pelipaikalle. Tällöin pelit räätälöidään yksilöllisesti Teidän tarpeidenne mukaan.

 

"Loistavat puitteet pelaamiseen ja viihtymiseen, ammattitaitoinen ohjaaja! " - arvostelu Facebookissa.

 

Käytössämme on perinteisten paintball-aseiden lisäksi myös lite-aseet. Peli on tällöin itsessään sama, mutta lite-aseet käyttävät ammuksinaan pienempiä kuulia, joten osuma tuottaa huomattavasti vähemmän kipua ja jälkiä iholle. Oiva vaihtoehto, jos ryhmässänne on kipuun herkemmin reagoivia henkilöitä. Voimme siis järjestää siis pelit, joihin kaikki voivat osallistua.

MAXISETTI:

 

peliaika 3h

40€

per pelaaja

 

sisältää:

pelivälineet

suojahaalari

400 värikuulaa

NORMISETTI:

 

peliaika 2h

35€

per pelaaja

 

sisältää:

pelivälineet

suojahaalari

300 värikuulaa

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOEHDOT: