NERF PELIT

UUTTA HYVINKÄÄLLÄ!

Yhteistyössä vehkaCenterin kanssa järjestämme nerf-synttäreitä.

Ohjattu pelitapahtuma tutussa liikuntaympäristössä.

Tuomme paintball-kentiltä tutun osaamisemme nyt myös nerf-kentille. Pelit pelataan Hyvinkäällä vehkaCenterin liikuntakeskuksessa, johon pelipäivinä rakennamme pelikentän ilmatäytteisistä esteistä. Pelit ovat ohjattuja ja pelimuodot ennakkoon tälle pelialustalle testattuja ja sopiviksi todettuja. Pelit soveltuvat sekä pienemmille että isommille pelureillekin. Helppo ja hauska tapa viettää synttäreitä. Ja kyllä, aikuisetkin saavat osallistua peleihin.

Nerf-välineet ovat monelle tuttuja kotipeleistä. Nerf-ammukset ovat vaahtomuovinuolia, joiden osuma ei satu erityisen paljoa ja ovat siten turvallinen valinta myös nuoremmille synttärisankareille noin 6-vuotiaasta alkaen. Meillä on käytössämme monia erilaisia nerf-blastereita, mutta pelaajat voivat toki tuoda omia välineitä mukanaan. Omia ammuksia ei kuitenkaan kannata näihin peleihin tuoda.

Pelien jälkeen synttäreiden viettoa jatketaan vehkaCenterin erillisessä synttäritilassa. Se on täysin omassa käytössänne ja sinne voi tuoda haluamansa synttäritarjottavat.

Pelejä järjestetään ainoastaan ennalta ilmoitettuina pelipäivinä. Tällä hetkellä tiedossa olevat pelipäivät:

  • lauantai 12.11.2022
  • lauantai 26.11.2022
  • lauantai 10.12.2022
  • lauantai 7.1.2023
  • lauantai 21.1.2023

SYNTTÄRIPAKETTI:

 

kokonaiskesto 2h

175€

per ryhmä, max 15hlö

 

sisältää:

pelivälineet, suojalasit ja ammukset

valmistautuminen/opastus 15min, peliaika 1h15min ja synttäritila 30min

KATSO MYÖS TUTUT VAIHTOEHDOT OMALLA KENTÄLLÄMME: