Pelejä jo 10 vuotta – onnittele ja voita

PV Paintball täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta! Se on aika pitkä aika se. Vaikkei se tosin tunnu siltä. Pelikenttä on tuona aikana muuttunut paljon ja ehkä pelejä pyörittävissa pojissakin on jo miehisiä piirteitä. Tähän voisi kirjoittaa ison liudan tunteikkaita muistoja vuosien varrelta, mutta jätetään se toiseen kertaan ja mennään suoraan asiaan. Jotenkin tätä pitää juhlistaa, eikös vaan?

”Pieni vaiva teille, suuri ilo meille.”

Syntymäpäiviin kuuluu mielestämme päivänsankarin onnittelu ja mikäs olisikaan parempi keino siihen kuin onnittelukortti. Me haluaisimme saada onnittelukortteja ja paljon. Kortti voi olla itsetehty tai suoraan kaupan hyllyltä. Kunhan kortista löytyy sellaiset onnittelukortin perusjutut kuten onnittelija, onnitteluiden kohde ja onnittelun syy, se kelpaa meille. Kortin voi tuoda meille pelien yhteydessä tai toimittaa postin mukana pelikentän osoitteeseen (PV Paintball, Iivarinpolku 101, 12750 Pilpala). Sähköiset onnittelut ovat tietysti kivoja myös, mutta fyysinen kortti on tässä se juttu. Me keräämme kaikki kortit talteen ja pidämme niitä esillä jollain sopivalla paikalla. Luonnollisesti me haluamme palkita kaikki kortin toimittaneet pelurit.

paintball
Vuosien varrella pelikentällä on järjestetty lukuisia synttäritapahtumia. Etenkin lasten syntymäpäivät ovat olleet suosittuja.

”Jokainen onnittelukortin tuonut ryhmä saa 100 lisäkuulaa per pelaaja.”

Ensinnäkin, välitön hyöty kortista on lisäkuulat peleihinne. Ryhmät, jotka tuovat tullessaan onnittelukortin, saavat jokaiselle pelaajalle 100 lisäkuulaa aloitukseen. Enemmän ammuttavaa, enemmän kivaa. Yksi kortti per ryhmä riittää. Kotiväki ja perheen muut innokkaat askartelijat kannattaa hyödyntää, jos oma askarteluinto jäi alakoulun penkille. Polttariryhmät huomio: polttarisankari tekee varmasti mielellään aamutuimaan yhden ”PVP 10v”-kortin.

Toiseksi, kaunein ja paras kortti palkitaan. Arvovaltainen raatimme (pari veljestä perheineen) valitsee korteista sen, josta välittyy eniten vaivannäköä ja rakkautta. Tämä kortti palkitaan valmiilla 12 hengen ”Plättyjä ja splättistä”-setillä vuonna 2022. Palkinnon arvo 360e – 540e.

Ja kolmanneksi kaikki kortit osallistuvat keräysajan loputtua arvontaan. Arvonnan pääpalkintona on harvinainen ”PV Paintball”-huppari (arvo 80e), jollaisia näkee vain uskollisimpien pelureiden käytössä. Lisäksi arvotaan kasa lahjakortteja ja muuta aiheeseen sopivaa vaatetusta.

Kaikki tämä kaikki luonnollisesti edellyttää, että saamme kortin lähettäneeseen yhteyden myöhemmin. Muistakaa laittaa korttiin oma sähköpostiosoitteenne. Kampanja-aika on 1.7. – 31.12.2021. Paras kortti valitaan ja arvonta suoritetaan kampanja-ajan päätyttyä.

Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

paintball
Arvonnan pääpalkintona näyttävä huppari, jollaista ei kaverilla varmasti vielä ole.

-M

Vastaa